Ειδήσεις /

Ώρα του Κώδικα με ... Minecraft!

Σχολή Χατζήβεη - Ώρα του Κώδικα με ... Minecraft! - 10/1/2024

Το μάθημα πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, των τάξεων (Ε’ & Στ’) δημοτικού αφιερώθηκε στον Προγραμματισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη! Οι μαθητές μας υλοποίησαν δραστηριότητες προγραμματισμού με το Minecraft Education τον Ιανουάριο 2024.

Ο κάθε μαθητής ολοκλήρωσε ασκήσεις προγραμματισμού με αναφορές στην Τεχνητή Νοημοσύνη και παρέλαβε ΔΩΡΕΑΝ από την Technokids Hellas (Minecraft Global Training Partner) προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Minecraft Education για 10 δραστηριότητες και στο Academic Office 365 Online και αυτοκόλλητα.

Όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για να κατανοήσουν την επίδρασή της, να έχουν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και να έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται με ασφάλεια και σιγουριά σε έναν κόσμο που λειτουργεί από AI. Έτσι, το Minecraft Education δημιούργησε μια πρωτότυπη Ώρα του Κώδικα για να φέρει την υπεύθυνη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις τάξεις, μέσω μιας εύκολης και διασκεδαστικής εμπειρίας προγραμματισμού.

Σχολή Χατζήβεη - Ώρα του Κώδικα με ... Minecraft! - 10/1/2024
Σχολή Χατζήβεη - Ώρα του Κώδικα με ... Minecraft! - 10/1/2024