Ειδήσεις /

Πάμε Ζωολογικό Κήπο!

Σχολή Χατζήβεη - Πάμε Ζωολογικό Κήπο! - 20/10/2017

Είμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, αυτή την περίοδο ξεκινούν τα παιδικά θέατρα της φετινής σεζόν αλλά ο καιρός μας καλεί να βγούμε έξω στη φύση, να απολαύσουμε τη φθινοπωρινή πρωινή δροσιά που συνοδεύεται με πολλή ζέστη και να χαρούμε όσο ακόμα μπορούμε τις υπαίθριες βόλτες!

Η πρότασή μας για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια οικογενειακή επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Είναι μια καλή ευκαιρία να μείνουμε έξω με τα παιδιά μας , να κάνουμε μια ημερήσια βόλτα και να παρατηρήσουμε τα ζώα που αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα ενεργητικά και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Φροντίστε να φτάσετε πριν της 12:00 που μαζεύεται πολύς κόσμος στα εισιτήρια, οργανώστε μια τσάντα με απλές προμήθειες πικ-νικ  (το προτείνουμε παρόλο που και το κυλικείο έχει μεγάλη γκάμα φρέσκων και τυποποιημένων προϊόντων), πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή και φροντίστε να έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.

Οργανώστε τη βόλτα σας με βάση τις ώρες που γίνεται το τάισμα σε κάθε ζώο μιας και η στιγμή του ταΐσματος προσφέρεται για εποικοδομητική παρατήρηση και συζήτηση με τα παιδιά. Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε την επίδειξη με τα δελφίνια και τα πουλιά που προσφέρονται στην τιμή του εισιτηρίου και φυσικά μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε τους Λεμούριους που είναι απολαυστικοί και παιχνιδιάρηδες.

Αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Προστασία των Ερπετών οπότε θα υπάρχουν επιπλέον δραστηριότητες με:1) Παρουσιάσεις και γνωριμία με τα ερπετά στο Eρπετάριο Ώρα 12-2μμ2) Εικαστικά στο Εκπαιδευτικό Κέντρο, Ώρα 11πμ και μετά3) Facepainting στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ώρα 11πμ - 12μμ και 2.30-3.30μμΑν είστε τρίτεκνοι ή πολύτεκνοι μην ξεχάσετε τις κάρτες σας μιας και υπάρχει εκπτωτική πολιτική για τις μεγάλες οικογένειες!

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.atticapark.com/

Ελπίζουμε να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο οποιαδήποτε εξόρμηση κι αν προτιμήσετε!

 

Σχολή Χατζήβεη - Πάμε Ζωολογικό Κήπο! - 20/10/2017
Σχολή Χατζήβεη - Πάμε Ζωολογικό Κήπο! - 20/10/2017
Σχολή Χατζήβεη - Πάμε Ζωολογικό Κήπο! - 20/10/2017